Articole

Ce trebuie să ştie miresele despre bronzul organic

Sfaturi de frumusete - 27.11.2017 bronzare mirese

Nu este niciun secret că, uneori există posibilitatea ca soluţia pentru bronz organic să se transfere pe haine sau pe aşternuturile de pat şi la fel se întâmplă şi cu o rochie de mireasă. Singura diferenţă constă în faptul că rochia de mireasa este, de obicei, de un alb perfect, ceea ce înseamnă că bronzul organic se va vedea de 100 de ori mai intens decât pe orice alt obiect vestimentar de aceeaşi culoare.
 
Altă problemă pe care ai putea să o întâmpini atunci când apelezi la un bronz organic pentru ziua nunţii, este obţinerea unui bronz dezastruos, şi când spunem dezastruos ne referim la o culoare neuniformă sau prea închisă pentru tonul natural al pielii tale.

poza mireasa
Bronzul organic pentru „ziua cea mare” poate fi considerat unul dintre cei mai importanţi factori în reuşita evenimentului, alături de coafatul părului sau de make-up. Totuşi, dacă în cazul celor din urmă se pot repara micile imperfecţiuni, în cazul bronzului organic situaţia e diferită, în sensul că dacă ceva nu iese bine sunt mici şansele să se mai poată remedia, pentru că este destul de dificil să îndepărtezi un strat proaspăt aplicat de bronz organic.
 
De aceea, este esenţial să alegi soluţia perfectă, special destinată bronzărilor pentru ziua nunţii!


Sunjunkie
a găsit o soluţie care să reducă masiv transferul culorii pe rochia ta minunată prin crearea unei soluţii de bronz specială pentru mirese.


Sunjunkie Crystal Bridal Spray Tanning Solution
are aceeaşi claritate ca şi apa, se aplică sub forma unui lichid transparent, dar se comportă ca o soluţie normală de bronzare. Este disponibilă în mai multe nuanţe în funcţie şi de culoarea naturală a pielii miresei şi anume, de la o intensitate redusă de 6% până la o intensitate de 14%, specifică tenului măsliniu. Totuşi, cele mai multe mirese optează pentru un bronz luminos şi natural, deci cele mai utilizate soluţii sunt cele de intensitate redusă şi medie (6-10%).

 

Din momentul apariţiei acestei „soluţii-minune”, ea s-a situat printre preferinţele saloanelor profesionale, fiind chiar utilizată şi în cadrul Săptămânei Modei din New York pentru pregătirea modelelor de catwalk. Datorită celor mai bune ingrediente ce hrănesc şi catifelează pielea şi datorită activatorilor naturali de bronzare ce se găsesc în compoziţia sa, se poate garanta obţinerea unui bronz uniform şi luminos, destinat să mulțumească chiar şi cea mai pretenţioasă mireasă.

 

Îți dorim să strălucești în ziua nunţii, de aceea te invităm să îți rezervi din timp şedinţa de bronzare organică pentru mirese, doar la Effect Center Arad!