Femei

Femei

Masaj relaxare Guinot

Relaxare, hidratare și tonifiere, cu uleiuri Guinot - 50 min.

Masajul de relaxare alungă stresul și tensiunea din mușchi, calmând durerile. Prin folosirea uleiului special Guinot, care hrănește, hidratează, regenerează și tonifică pielea, masajul funcționează ca o terapie completă de restaurare a stării de bine!

80 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-guinot-effect-center-1

Masaj facial Guinot

Relaxare și hidratare, cu produse Guinot - 30 min.

O ședință de răsfăț și relaxare, necesară pentru bunăstarea tenului tău! Masajul facial cu produse Guinot îți relaxează mușchii feței, stimulând în același timp microcirculația și îmbunătățind elasticitatea pielii. Include demachiere și gomaj facial.

48 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-facial-guinot-effect-center-arad

Masaj anticelulitic Guinot

Reducerea celulitei și accelerarea slăbirii, cu ulei Guinot - 50 min.

Vrei să slăbești mai rapid și să reduci aspectul de celulită? Uleiul Guinot, cu puternic efect antioxidant, ajută la eliminarea celulitei, stimularea arderilor de grăsimi și remodelarea zonelor cu probleme, intensificând eficacitatea masajului anticelulitic.

80 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-anticelulitic-guinot-effect-center-1

Masaj relaxare

Relaxare, detensionare și energizare prin masaj delicat - 50 min.

Te simți mereu tensionată și obosită? Ai nevoie să-ți destinzi corpul și să te eliberezi de stres! Într-o ședință de masaj, fiecare mușchi se detensionează, masajul cu uleiuri aromate ajutând atât la hidratarea pielii, cât și la refacerea senzației de bine, în tot corpul.

56 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-effect-center

Masaj anticelulitic

Netezirea celulitei și subțierea stratului adipos - 50 min.

Masajul anticelulitic completează un regim de slăbire și remodelare a corpului. Prin mișcările circulare care accelerează circulația sangvină și limfatică și uleiul anticelulitic, grăsimea se elimină mai repede, iar aspectul de celulită se estompează treptat.

56 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-anticelulitic-effect-center-2

Masaj anticelulitic cu bambus

Reducerea celulitei și eliminare toxine - 50 min.

Masajul anticelulitic cu bambus reglează temperatura corpului, eliminând toxinele și îmbunățind circulația. Nu doar tonifică musculatura în profunzime, ci are un efect anticelulitic sporit, oferindu-ți, în același timp, un sentiment profund de bunăstare și relaxare.

66 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj anticelulitic bambus