Articole

Promoțiile lunii septembrie, la Effect Center

Noutati - 05.09.2014 Effect Center Arad centru remodelare receptie

Vara e pe terminate, vacanța, la fel. Poate că întoarcerea la ritmul cotidian nu e cea mai ușoară, la fel cum și corpul tău va resimți trecerea la anotimpul rece în propriul său mod.

Ne-am gândit la schimbările care te așteaptă în următoarele luni, așa că ți-am pregătit câteva surprize speciale, care te ajută să întâmpini toamna în formă maximă!

Pachetul special biostimulare – 10 sedinte la pret de 7!

Ai auzit până acum de biostimulare? Acum e timpul să o şi încerci pe pielea ta, prin pachetul special pe care ți-l oferim – 3 şedinţe gratuite, la 7 ședințe achiziţionate!

tratament-biostimulare-ultratone-futura-pro-la-effect-center-salon-remodelare-aradBiostimularea e o tehnologie unică, brevetată de Ultratone Futura Pro, pe care o găsești în cea mai actuală formă a sa, la centrul nostru. Prin biostimulare, țesutul muscular și epidermic este stimulat prin impulsuri celulare specifice, care determină diverse răspunsuri din partea celulelor țintite. Astfel, biostimularea poate produce efecte de remodelare, slăbire, reducere a celulitei, tonifiere, conturare a musculaturii, drenare și detoxifiere.

Ce ne place foarte mult atât nouă, cât și clientelor care încearcă biostimularea, este gama extrem de generoasă de programe pe care Ultratone le oferă, principalele categorii fiind: slăbire și remodelare, tonifiere, detoxifiere, sport și training, terapeutic, multicorp. Mai mult, fiecare program poate fi personalizat până la cel mai mic detaliu, asigurând adaptarea perfectă la fiecare tip de corp și la diversele lui sensibilități, și poate fi combinat chiar cu un tratament facial, pe care îl poți face în același timp.

Dacă mai trebuie să o spunem – da, biostimularea e un tratament neinvaziv, sigur, confortabil, cu eficiența dovedită prin numeroase teste clinice!

Te așteptăm să îl încerci la Effect Center și să vezi cât de ușor e să-ți păstrezi corpul fericit și frumos!

Cadoul nostru pentru tine, de la Guinot!

oferta-guinot-big

La Effect Center, ne mândrim cu o selecţie impresionantă de produse Guinot pe rafturi, cum în foarte puține saloane din România vei mai găsi – peste 80. Nu ştii ce e o cremă care îți răsfaţă şi repară pielea, până nu ai încercat una de la Guinot. Şi, ca să ne crezi pe cuvânt, le poţi încerca gratuit – îţi oferim mostre din toate produsele care îţi fac cu ochiul!

Dacă te-ai îndrăgostit de tenul catifelat, proaspăt și întinerit pe care ți-l oferă Guinot, îți mai oferim un cadou: un Gommage Grain d’Eclat, la orice comandă de produse Guinot în valoare de cel puțin 350 RON!

În plus, dacă îți vrei produsele frumos împachetate și livrate direct acasă, să știi că transportul e GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii!

Sună bine, nu-i așa? Nu mai sta pe gânduri și vino la centrul nostru, unde te așteaptă în continuare oferte și cadouri speciale, pentru ca tu să te poți bucura de ce avem mai bun și mai de „effect” pentru frumusețea ta!

Sună la 0726 777 812 sau scrie-ne un email la info@effectcenter.ro pentru mai multe detalii.