Barbati

Barbati

Epilare permanenta IPL ceafa

Epilare IPL Adena - 6-8 sedinte

Fii sincer - nu ai vrea sa investesti timpul petrecut cu barbieritul intr-o activitate mai placuta? Epilarea permanenta cu IPL te scapa de barbieritul des si de firele care cresc tot mai rapid! Poti opta si pentru o rarire a firelor barbii sau eliminarea lor doar in anumite zone (de ex., perciunii).

140 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-barba-adena-barbati

Epilare permanenta ipl axila (ambele)

Epilare IPL Adena - 6-8 sedinte

Nu doar femeile isi epileaza parul axilar - daca te numeri printre cei pentru care prezenta parului in aceasta zona e deranjanta, epilarea permanenta e solutia perfecta pentru tine! O metoda nedureroasa si lipsita de riscuri, epilarea cu IPL Adena elimina firele de par nedorite.

170 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-axila-adena-barbati

Epilare permanenta IPL pectorali

Epilare IPL Adena - 4-6 sedinte

Parul de pe piept e masculin, dar in anumite conditii poate fi problematic - la ce solutie recurgi, in aceasta situatie? Orice metoda temporara de epilare e dureroasa si irita pielea. Epilarea permanenta IPL Adena, te scuteste de orice disconfort si nu lasa urme pe pielea ta!

280 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-bust-adena-barbati

Epilare permanenta ipl spate complet

Epilare IPL Adena - 4-6 sedinte

Nu toti barbatii au fire de par pe spate, insa daca te numeri printre cei care il au si totusi ai vrea sa iesi mai relaxat la piscina, epilarea permanenta cu IPL iti rezolva problema in cateva sedinte! Nu e dureroasa sau periculoasa pentru piele si nu lasa urme.

530 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-spate-adena-barbati

Epilare permanenta IPL brate complet (ambele)

Epilare IPL Adena - 4-6 sedinte

Poti elimina usor parul de pe brate, fara inconvenientele epilarii temporare! Alege epilarea permanenta cu IPL de la Adena si vei evita riscurile iritatiilor sau a oricaror neplaceri asociate cu epilarea.

320 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-brate-adena-barbati

Epilare permanenta picior lung (ambele)

Epilare IPL Adena - 4-6 sedinte

Daca iti doresti epilarea sau rarirea firelor de par de pe picioare fara efecte secundare si alte neplaceri, apeleaza cu incredere la epilarea permanenta Adena! Nu va mai trebui sa iti faci griji atunci cand porti pantaloni scurti!

460 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
epilare-permanenta-ipl-picioare-lung-adena-barbati