Despre noi

Parteneri

parteneri-effect-center-arad-guinot-lpg-ultratone-adena-sunjunkie

Excelenta in domeniul Health & Beauty

Am ales parteneri de incredere, pentru cele mai eficiente solutii de infrumusetare!

Effect Center iti pune la dispozitie tehnologia si produsele celor mai apreciate branduri, in domeniul beauty!
De peste 40 de ani, Guinot este sinonim cu cele mai inovatoare tehnologii de beauty. Producatorul francez, cu o gama foarte larga de produse pentru infrumusetarea tenului si a corpului, este prezent in peste 70 de tari din intreaga lume.

Sistemele beauty LPG sunt faimoase pentru tehnologia performanta pe care o aplica aparaturii profesionale – indispensabile pentru un salon de beauty care se respecta. Cu ultimul model de aparat, LPG Cellum M6 Integral, tratamentele faciale si corporale decurg perfect si dau rezultatele scontate!

Ultratone este pionierul electroterapiei cu aplicatii medicale si estetice. De peste patru decenii, producatorul britanic ofera aparate complexe si ultra-eficiente pentru saloanele de beauty din intreaga lume. Aparatul nostru Ultratone Futura Pro ne ajuta sa iti oferim o experienta beauty personalizata, focalizata pe zonele si rezultatele dorite!

Adena se numara printre brandurile revolutionare in sectorul beauty, creand un sistem de epilare definitiva cu IPL extrem de eficienta, pentru toate tipurile de par. Cele 60.000 de flash-uri egale in intensitate de care dispune aparatul Adena te asigura de eficienta sedintelor de epilare, oricare ar fi gradul de utilizare al aparatului!

Sunjunkie este recunoscut, de peste 20 de ani, ca brandul “expert” in bronzarea organica – procedeu care permite un bronz sanatos si lipsit de riscuri, in orice perioada a anului!

Tanita, brand nascut in 1923, este un lider pe piata produselor de monitorizare a sanatatii fiziologice. Performanta sistemelor de diagnosticare Tanita permite alegerea tratamentului corespunzator in orice situatie.

Parteneri

Alegerile noastre, pentru beneficiul tau!