Femei

Femei

Împachetări termocuverta thalassalgo

Slabeste, prin actiunea algelor marine! - 60 min.

Rasfata-ti si hraneste-ti pielea cu un tratament Termocuverta pe baza de alge marine si argila, cu efecte de detoxifiere, hidratare, slabire si reducere a celulitei. Body wrap-ul actioneaza doar pe zonele pe care doresti sa le tratezi - 2 zone (60 min.) .  

200 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
termocuverta-bodyslim-impachetari-corporale-parafango-anesi-femei

Împachetări guinot anticelulitic

GUINOT BODY - 60 MINUTE

Previne formarea grasimii in adipocite reduce celulita adipoasa, stimuleaza drenajul limfatic , atenueaza aspectul de coaja de portocala .Tratament fara termocuverta , cuprinde exfoliere gomaj Mirific, masaj ser cu Isoslim Complex si castana salbatica si la sfarsit impachetare ajutorul benzilor imbibate in ser activ.

180 lei LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
anticelulitic

ÎMPACHETĂRI GUINOT FERMITATE

GUINOT BODY - 60 MINUTE

Ofera fermitate si tonifica pielea cu pana la 25 % in plus. Tratamentul dureaza 60 de minute si cuprinde 3 etape. Tratament fara termocuverta , cuprinde exfoliere gomaj Mirific, masaj ser cu celastine B , extract de alge marine si alaria esculena, la sfarsit impachetare ajutorul benzilor imbibate in ser activ.

180 lei LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
aceasta este cu benzi

ÎMPACHETARE GUINOT SLĂBIRE

GUINOT BODY - 80 MINUTE

Reechilibreaza metabolismul celular reducerea rontunjimilor nedorite si atenuarea aspectului de coaja de portocala. Tratament fara termocuverta , cuprinde patru pasi: exfoliere, masaj, impachetari cu efect de sauna si aplicarea produsului tratament de sfarsit.

220 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
perfecta pt slabire

Împachetări termocuverta parafango

Slabire, reducere a celulitei, activarea circulatiei - 60 min.

Incearca tratamentul Parafango (Anesi) - un amestec de parafina si namol marin, saruri minerale si cafeina, care te ajuta sa slabesti, sa reduci celulita si retentia de apa, sa-ti activezi circulatia si hidratezi pielea. Alege o sedinta pentru 2 zone (60 min.) .

200 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
impachetari-corporale-parafango-anesi