Femei

Femei

Masaj relaxare Guinot

Relaxare, hidratare și tonifiere, cu uleiuri Guinot - 50 min.

Masajul de relaxare alungă stresul și tensiunea din mușchi, calmând durerile. Prin folosirea uleiului special Guinot, care hrănește, hidratează, regenerează și tonifică pielea, masajul funcționează ca o terapie completă de restaurare a stării de bine!

110 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-guinot-effect-center-1

MASAJ BABOR

RELAXARE, DETENSIONARE ȘI ENERGIZARE PRIN MASAJ DELICAT - 50 MIN

Masajul de relaxare recomandat in caz de epuizare, lipsa de energie si oboseala acumulata. Cu ajutorul uleiului special Babor Energizing, avem urmatoarele beneficii :efect revitalizant, fara a lasa o senzatie uleioasa pe piele ,efect anti-aging cu vitamina E.Ofera pielii catifelare si suplete.

125 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
babor

MASAJ GUINOT MIRIFIC

OXIGENARE, ANTIAGING, HIDRATARE

Inainte de masaj se efectueaza un peeling corporal, care eleimina celule moarte , oxigeneaza pielea si o pregateste pentru aplicarea uleiului Mirific Guinot. Acest masaj combina cele mai bune tehnici manuale si 4 uleiuri pretioase cu proprietati antiageing si hranitoare.

200 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
mirific

Masaj relaxare

Relaxare, detensionare și energizare prin masaj delicat - 50 min.

Te simți mereu tensionată și obosită? Ai nevoie să-ți destinzi corpul și să te eliberezi de stres! Într-o ședință de masaj, fiecare mușchi se detensionează, masajul cu uleiuri aromate ajutând atât la hidratarea pielii, cât și la refacerea senzației de bine, în tot corpul.

85 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-effect-center