Femei

Femei

Masaj relaxare Guinot

Relaxare, hidratare și tonifiere, cu uleiuri Guinot - 50 min.

Masajul de relaxare alungă stresul și tensiunea din mușchi, calmând durerile. Prin folosirea uleiului special Guinot, care hrănește, hidratează, regenerează și tonifică pielea, masajul funcționează ca o terapie completă de restaurare a stării de bine!

85 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-guinot-effect-center-1

Masaj facial Guinot

Relaxare și hidratare, cu produse Guinot - 30 min.

O ședință de răsfăț și relaxare, necesară pentru bunăstarea tenului tău! Masajul facial cu produse Guinot îți relaxează mușchii feței, stimulând în același timp microcirculația și îmbunătățind elasticitatea pielii. Include demachiere și gomaj facial.

48 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-facial-guinot-effect-center-arad

MASAJ BABOR

RELAXARE, DETENSIONARE ȘI ENERGIZARE PRIN MASAJ DELICAT - 50 MIN

Masajul de relaxare recomandat in caz de epuizare, lipsa de energie si oboseala acumulata. Cu ajutorul uleiului special Babor Energizing, avem urmatoarele beneficii :efect revitalizant, fara a lasa o senzatie uleioasa pe piele ,efect anti-aging cu vitamina E.Ofera pielii catifelare si suplete.

105 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
babor

MASAJ GUINOT MIRIFIC

OXIGENARE, ANTIAGING, HIDRATARE

Inainte de masaj se efectueaza un peeling corporal, care eleimina celule moarte , oxigeneaza pielea si o pregateste pentru aplicarea uleiului Mirific Guinot. Acest masaj combina cele mai bune tehnici manuale si 4 uleiuri pretioase cu proprietati antiageing si hranitoare. Rezultatul este o piele mult mai catifelata si hidratata.

150 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
mirific

Masaj relaxare

Relaxare, detensionare și energizare prin masaj delicat - 50 min.

Te simți mereu tensionată și obosită? Ai nevoie să-ți destinzi corpul și să te eliberezi de stres! Într-o ședință de masaj, fiecare mușchi se detensionează, masajul cu uleiuri aromate ajutând atât la hidratarea pielii, cât și la refacerea senzației de bine, în tot corpul.

65 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
masaj-relaxare-effect-center