Femei

Tratamente faciale

HYDRA PEELING PH

REGENERARE, LUMINOZITATE, EFECT ANTIRID SI ANTI PETE PIGMENTARE toate tipurile de ten - 45 MIN

Hydra Peeling PH este o alternativă sigură, non-agresivă, ideală pentru regenerarea oricărui tip de ten. Tratamentul inovator ajută la luminozitate, având în același timp un efect antiinflamator, antibacterian, hidratant și de anti-îmbătrânire a pielii.

251 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-Hydra-Peeling

HYDRA PEELING HIDRABRAZIUNE

REGENERARE, LUMINOZITATE, EFECT ANTIRID SI ANTI PETE PIGMENTARE ten sensibil - 45 MIN

Hydra Peeling Hidrabraziune este o alternativă sigură, non-agresivă, ideală pentru regenerarea tenului sensibil. Tratamentul inovator ajută la luminozitate, având în același timp un efect antibacterian, hidratant și de anti-îmbătrânire a pielii.

251 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-Hydra-Peeling

Age Summum

Cel mai complet tratament de întinerire a tenului! - 60 min.

Ultima inovație în domeniul tratamentelor antiaging Guinot este aici - o ședință intensivă de beauty, care îți reîntinerește tenul! Prin serum-ul cu vitamina C pură, masca Pro-Collagen și masajul specific Age Summum, pielea își reface fermitatea și elasticitatea, iar ridurile sunt netezite!

291 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-age-summum

Eye Logic

Gata cu cearcănele, ridurile și pungile de sub ochi! - 50 min.

Pentru că pielea de contur a ochilor are cel mai mult de suferit de pe urma oboselii sau a îmătrânirii, Guinot a conceput un tratament forte pentru această zonă. Cu ajutorul dublei ionizări, a masajului special și a măștii Eye Logic, pielea din jurul ochilor își reface prospețimea!

163 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-eye-logic

Hydradermie lift

"Gimnastica" faciala: drenaj si stimularea muschilor - 50 min.

Afla pe pielea ta ce inseamna un facelift natural, fara injectii sau proceduri dureroase! Un tratament facial inovator, Hydradermie Lift iti stimuleaza muschii faciali in acelasi mod in care o sedinta la sala ii solicita pe cei corporali si iti intinereste pielea, prin serul antiage.

261 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-hydradermie-lift-tratamente-beauty-femei

Hydradermie lift eye

Tratament antirid si anticearcan cu efecte imediate - 35 min.

Pielea sensibila din jurul ochilor e prima care sufera de pe urma trecerii timpului. Hydradermie Lift Eye o tonifica si ii reda fermitatea, prin stimularea muschilor din jurul ochilor si actiunea serului antiage. Efectul - pielea devine mai ferma si supla, iar ridurile, diminuate!

156 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-hydradermie-lift-eye-tratamente-beauty-femei

Hydradermie dubla ionizare

Dubla ionizare, pentru un dublu efect de beauty! - 50 min.

Dubla ionzare Guinot reda tineretea, vitalitatea si luminozitatea oricarui tip de ten. Vom alege dintre cele 9 tipuri de geluri pe cel care se potriveste tenului tau, penetrand in profunzime pielea, stimuland oxigenarea celulara si microcirculatia. Pielea ta va fi purifiata si intinerita!

261 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-dubla-ionizare-tratamente-beauty-femei

Hydradermie lux

O sedinta de remodelare pe care tenul tau o va tine minte! - 100 min.

Ofera-i tenului tau doua tratamente exceptionale, intr-o singura sedinta! Hydradermie Lux asigura restabilirea echilibrului si hidratarii celulare profunde, prin tehnologia Dubla Ionizare, la care se adauga efectul de intinerire si remodelare al tratamentului Hydradermie Lift.

356 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-hydradermie-lux-tratamente-beauty-femei

Liftosome

Lifting facial natural, cu efecte durabile! - 45 min.

E simplu sa refaci fermitatea tenului tau, printr-un lift natural! Liftosome destinde si remodeleaza pielea, in 3 etape: ingredientul Pro-Collagen este absorbit si fixat in piele cu ajutorul mastii Thermolift, iar serul antiage netezeste trasaturile si oxigeneaza pielea.

235 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-liftosome-tratamente-beauty-femei

Aromatic

Un moment de rasfat si relaxare, pentru tenul tau! - 45 min.

Tenul tau merita sa fie nu doar ingrijit, ci si rasfatat! Aromatic restaureaza echilibrul pielii tale, prin actiunea curativa a uleiurilor esentiale. Un masaj relaxant elibereaza tensiunea din tesuturi, uleriurile aromate le hidrateaza, iar masca Aromatic revigoreaza intens pielea.

188 LEI / SEDINTA REZERVA ACUM
tratament-facial-guinot-aromatic-tratamente-beauty-femei