Termeni si conditii

Termeni si conditii

Comanda

Cum comanzi din magazinul nostru?

- alegi produsul / produsele dorite, din magazin, selectand nr. de bucati dorite

- apesi “finalizeaza comanda”

- completezi datele personale din campurile corespunzatoare si alegi modalitatea de livrare si plata

- bifezi casuta corespunzatoare acordului cu termenii si conditiile de cumparare si plasezi comanda

Noi vom reveni cu un mail de confirmare a comenzii tale.

Plata

Poti efectua plata unei comenzi prin una dintre modalitatile:

- ramburs, la primirea coletului;

- prin transfer bancar, inainte de livrarea coletului;

- pe loc, in cazul ridicarii de la centrul nostru.

Transport

Poti opta pentru ridicarea produselor direct de la centrul nostru din Arad, str. Mihai Eminescu nr. 35, sau iti putem livra produsele printr-un serviciu de curierat. TRANSPORTUL este 30 ron.

Retur

Daca nu esti multumit(a) de produsele primite, le poti returna la adresa Effect Center: str. Mihai Eminescu nr. 35, Arad, jud. Arad, dupa ce ne-ai anuntat intentia ta in prealabil, in scris, la adresa de email info@effectcenter.ro.

Important – nu acceptam produse retur decat daca acestea sunt in ambalajul original si in starea initiala in care au fost primite.

Alte mentiuni

Toate preturile produselor sunt finale, niciun cost nu se mai adauga, indiferent de situatie.

Urmareste promotiile noastre si ultimele noutati, aici si pe pagina noastra de Facebook.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

(pentru afişare pe pagina web sau pentru colectarea datelor prin formulare on-line)

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. SC Svetlana SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: pentru plasarea corectă a comenzii.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii și confirmarea comenzii, informarea eventuală a indisponibilității unui produs comandat. Refuzul dvs. determină nevalidarea unei comenzi .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai societății destinatare SC Svetlana SRL.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de EFFECT CENTER

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Svetlana SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Centrul Effect SRL este înregistrată la Autoritatea Națională de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul 8572 iar acceptarea termenilor și condițiilor de livrare ale SC Centrul Effect SRL presupune acordul clientului de a prelucra datele cu caracter personal în conformitate cu legea 677/2001.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.